Ta körkort med Arres Trafikskola

AM Moped

Moped klass 1 är den så kallade EU-mopeden som är konstruerad för en hastighet av högst 45 Km/tim. Ta ditt körkort med oss.

Läs mer om utbildningen

Motorcykel

Vi kan stolt presentera vår mc utbildning då vi har mångårig erfarenhet. Välj mellan lätt, mellan eller tung motorcykel.

Läs mer om utbildningen
23 500 kr
KAMPANJPRIS 19 900 KR

INTENSIVKURS PÅ 2 VECKOR

  • 35 körlektioner
  • Teoripaket
  • Riskutbildning del 1
  • Riskutbildning del 2
  • Lån av bil vid ett körprov
  • 2 veckors fri träning på Nordic Wellness
  • Allt förbokas med ett slutprov inplanerat

Välkommen till
en trafikskola
mitt i Norrköping

Din genväg till körkortet

Funderar du på att ta körkort? Då har du en mycket spännande tid framför dig. På Arres Trafikskola följer vi med dig varje steg i processen eller precis som mycket som du behöver. Vi har funnits sedan 1996 (känns nästan om en evighet) och har fått vara med om tusentals människor i alla åldrar när de äntligen fått sitt efterlängtade körkort.

Här möter du våra trevliga och erfarna körskolelärare som har ett enda mål i sikte: Att hjälpa dig att lyckas ta körkort så snabbt som möjligt med så få lektioner som möjligt. Vi är alla olika, därför anpassar vi alltid utbildningen efter just dina förutsättningar och förkunskaper. Vi har tänkt på allt det praktiska för att göra din resa till körkortet trivsam och minnesvärd.

Vi har boende!

Om du behöver komma bort från vardagens brus så att du kan fokusera helt på att ta körkort eller om du bor en bit bort och behöver komma närmare under intensivkursen så är du välkommen att ta in på vårt boende som ligger i det gemytliga Kneippen. En promenad till körskolan tar inte mer än 15 minuter, och vill du hellre bli upphämtad så anordnar vi det.

Oavsett var du bor finns alltid bra kollektivtrafik till Södertull som knyter samman Norrköpings bussar och spårvagnar. Du ser våra skyltar så fort du kliver av.

På vår hemsida finns allt du behöver veta och du kan enkelt boka dina körlektioner direkt på vår webbshop. Tveka aldrig att höra av dig om du undrar över något. Vi står alltid redo att svara på din frågor.

Se vår video

Körkort på 2 veckor

Arres Trafikskola är känd för sin intensivkurs som pågår i 2 veckor med start varje måndag. Körlektioner i intensivkursen anpassas efter den individuella utvecklingen och kan påbörjas utan krav på tidigare kunskap eller erfarenhet.

Utbildningen lämpar sig för nybörjare likaväl som för dig som är i slutet av körkortsutbildningen. Dessutom bjuder vi på 2 veckors fri träning hos vår granne Nordic Wellness helt utan extra kostnad!

Läs mer och boka

ARRES PÅ Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Tack för den fina recensionen Kimmie!❤️

Tack för den fina recensionen Kimmie!❤️ ... Visa merVisa mindre

Lördag
#amutbildning
Moped säsongen har startat igång ordentligt hos oss! 🌞🌸

Välkommen!🛵🏍
... Visa merVisa mindre

Kimmie Grapenborn får nu köra vidare helt själv!🚘✌🏻 snyggt jobbat och kör nu förståndigt vidare!Välkommen in du med! 🚙

Kimmie Grapenborn får nu köra vidare helt själv!🚘✌🏻 snyggt jobbat och kör nu förståndigt vidare!

Välkommen in du med! 🚙
... Visa merVisa mindre

Kommentera på Facebook

Grattis Kimmie 😁

Grattis. Kimmie. 💕💕

Grattis👍🏻🚗

Fredag och Cornelia Norling får sitt körkort efter 2 veckor på vår #intensivkurs✌🏻🚙 kör nu förståndigt hem till Stockholm och lycka till med allt!🥰Välkommen in du med!🚘

Fredag och Cornelia Norling får sitt körkort efter 2 veckor på vår #intensivkurs✌🏻🚙 kör nu förståndigt hem till Stockholm och lycka till med allt!🥰

Välkommen in du med!🚘
... Visa merVisa mindre

Kommentera på Facebook

grattis cornelia, nu är det dags att köra ännu fortare framåt för att få allt man önskar sig 😉

Grattis igen bästa Cornelia! Du är grym! 😍

Grattis!!! 🚗🚗🚗🚗

SÅ JÄVLA GRYM ✨

Grymt! Visste att du skulle klara det! Du är en kämpe! 💪💪💪

Grattissss Igen 😍

View more comments

userchevron-rightinstagrammotorcyclefacebook-officialcross