Intensivkurs

Ta körkort på bara 2 veckor!

Arres Trafikskola är känd för sin intensivkurs som pågår i 2 veckor med start varje måndag. Körlektioner i intensivkursen anpassas efter den individuella utvecklingen och kan påbörjas utan krav på tidigare kunskap eller erfarenhet. 

Arres Trafikskola erbjuder proffsig körkortsutbildning av hög kvalité. Vår drivkraft är idén om att skapa trafiksäkra förare. Därför anpassar vi varje utbildning efter elevens behov och önskemål. Din genväg till att ta körkort helt enkelt!

En typisk dag under din intensivkurs

Under intensivkursen varvas teori med praktisk körning för att ge dig bästa möjlighet att ta körkort. En typisk dag under kursen kan se ut så här:

Du börjar dagen med att köra ett dubbelpass med körlektioner (2*40 minuter). Efter lunch kör du ytterligare ett dubbelpass. Därefter ägnar du dig åt självstudier. Vi rekommenderar att du är kvar på trafikskolan och pluggar. Hos oss kan du studera ostört och dessutom kan du oftast fråga någon av oss på trafikskolan om det skulle vara något som du undrar över.

Allt Detta ingår i din intensivkurs!

Körlektioner á 40 minuter
Teoripaket
Riskutbildning del 1
Riskutbildning del 2
Lån av bil vid ett körprov
Vi ordnar boende gratis
Allt förbokas med ett slutprov inplanerat

Bra att veta om trafikverkets kunskapsprov och körprov

Proven för behörighet B (personbil) ska betraktas som ett sammanhållet prov som innehåller två delar: kunskapsprov (teoriprov) och körprov. Väljer du vår intensivkurs så ingår det att vi på Arres Trafikskola bokar tid för båda proven åt dig. Du tar alltid båda proven, även om det första blev underkänt. Både kunskapsprovet och körprovet måste vara godkända inom giltighetstiden som är på två månader. Om giltighetstiden går ut så måste du göra om båda proven igen.

Innan du gör ditt kunskapsprov och körprov för behörighet B måste du ha gjort båda delarna i den obligatoriska riskutbildningen. Detta ingår i din intensivkurs.

Gemytligt boende ingår

När du väljer att ta körkort genom vår intensivkurs här på Arres Trafikskola så ingår boende gratis. Du bor i vår egna fina lägenhet i gemytliga och populära Kneippen med 15 minuters gångavstånd till trafikskolan och centrum. Du blir hämtad direkt utanför lägenheten. Boende delar du med andra som också tar en intensivkurs hos oss. Perfekt att diskutera allt som rör att ta körkort med! 

Lägenheten har fyra rum med våningssängar och är möblerad, det finns kök och tvättstuga. Ta med egna lakan, och toalettartiklar.

Boendet har varit väldigt uppskattat. Har du minsta fråga eller fundering så tveka inte att kontakta oss!

Så säger våra elever

 • Tack Alex för all hjälp med körkortet!! Körskolan levererar igen som vanligt med trevlig personal som vet vad dom gör :)
  - Carl-Henrik Tornefjell
 • Tack Arre och Sabrina för all hjälp. James bästa trafikläraren. Ni är grymma. Tusen Tack.
  - Roberto Di Luca
 • En riktigt bra körskola som vill elevens bästa! Tack Alex för all hjälp med körningen & teori! Du är en väldigt bra lärare!
  - Isak Eckerbom
 • Tack så jätte mycket för all hjälp! Och speciellt stort tack till Alex som har hjälpt mig under hela intensivutbildningen, och stöttat mig genom allt. Det har varit en jättebra utbildning.
  - Michaela Haglund
 • Tack för all hjälp! Nu har ja mitt efterlängtade körkort! Ett extra tack till Noa också för all hjälp med körningen! Kan verkligen rekommendera er bil skola!
  - Julia Ulrich

Intresseanmälan

För att vi ska kunna anpassa din utbildning på bästa sätt utifrån dina tidigare förkunskaper är det viktigt att du beskriver dig så tydligt som möjligt för ditt eget bästa.
Körkortstillstånd
Tidigare förkunskaper
Jag önskar köra
Önskar boka riskettan
Önskar boka risktvåan
Önskar boende
Jag önskar mer info via telefon
usercheckinstagramfacebook-official