Klara - Färdiga - Gå!

Är du redo att påbörja din resa mot att ta körkort? Ta ditt körkort på bara två veckor med vår intensivkurs! Boende ingår gratis om det önskas.

Körkort på
2 veckor!
Nu kör vi!

Syntest

200 kr
Delbetala från 8 kr/mån med  
Gör beställning
  • Syntest på cirka 10-15 minuter
  • Drop-in tider erbjuds
  • Hjälp med körkortstillstånd ingår

Vad våra kunder säger

Såhär går det till

Både syntest och hälsodeklaration är två delar som ingår när du ansöker om ditt körkortstillstånd som du behöver för att få övningsköra.

Syntestet görs för att du ska få ett intyg till ditt körkortstillstånd som säkerställer att du har tillräckligt god syn för att köra bil. Synundersökningen tar vanligtvis 10-15 minuter. När du genomför en undersökning hos oss hjälper vi dig att skicka intyget om synprövning till Transportstyrelsen. Du som elev behöver sedan fylla i hälsodeklarationen och även detta är något som vi gärna bistår med om du behöver hjälp.

Datum och tider

När du genomfört din beställning bearbetar vi din order och kontaktar dig för att boka in en tid för synundersökning. Vi erbjuder också drop-in där du är välkommen förbi körskolan utan att boka en tid i förväg (vi hjälper dig så fort vi blir tillgängliga).

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Gör din beställning

Glöm inte att även ange antalet bredvid knappen ”Lägg i varukorg”. Om du inte kan ange antal innebär det att det bara finns en ledig plats kvar.

Personnummer *

Ange personnumret såhär: YYMMDD-XXXX. Vi behöver personnummer på samtliga personer för att kunna göra en bokning. Om ni är flera som bokar fyll i samtliga personnummer och separera med kommatecken.