Klara - Färdiga - Gå!

Är du redo att påbörja din resa mot att ta körkort? Ta ditt körkort på bara två veckor med vår intensivkurs! Boende ingår gratis om det önskas.

Körkort på
2 veckor!

För oss är det personligt

Vi kommer så väl ihåg känslan, den där intensiva längtan efter körkortet och den frihet som det innebär att för första gången få sätta sig i bilen, helt själv, och köra iväg. Vi kommer också ihåg hur läskigt, nervöst och spännande det känns på vägen dit.

En genuin trafikskola som tar det personligt

Arres Trafikskola är ett familjeägt företag som grundades 1996 och drivs idag av samma familj.

Genom åren har vi haft tusentals godkända elever. Vi strävar efter att din utbildning alltid blir en positiv upplevelse. Våra hjälpsamma lärare guidar dig genom hela körprocessen och ser till att du rustas med de kunskaper du behöver på egen hand i trafiken.

Här möter du våra trevliga och erfarna körskolelärare som har ett enda mål i sikte: Att hjälpa dig att lyckas ta körkort så snabbt som möjligt med så få lektioner som möjligt. Vi är alla olika, därför anpassar vi alltid utbildningen efter just dina förutsättningar och förkunskaper. Vi har tänkt på allt det praktiska för att göra din resa till körkortet trivsam och minnesvärd.

Vår personal

Din väg till körkortet, enkel och prisvärd!

10 000+
Godkända elever
1996
Året då allt startade
Koncept
Allt under ett tak
Körkort
På två veckor

Våra bilar

Vi värdesätter din säkerhet. Därför utbildar vi endast i premiumbilar vilket ger dig en trygg, bekväm och trevlig körupplevelse under din utbildning hos oss.

Trygghet och kompetens

Schyssta villkor lockar till sig den bästa personalen. Vi garanterar att ingen personal går på provision så att ingen tjänar på att kunden tar fler lektioner än nödvändigt. För din trygghet är Arres Trafikskola även ansluten till STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund) där vi ständigt lär oss mer om hur du som kund ska kunna utbildas så snabbt och säkert som möjligt.

Nöjda elever

Att träffa nya elever är det absolut bästa i jobbet som trafiklärare. Genom åren har vi mött många olika och härliga personligheter och haft äran att få vara med då tusentals elever tagit emot sitt efterlängtade körkort. Det känns alltid lika unikt och speciellt!
Gör som tusentals andra - ta ditt körkort med oss

Att ta körkort är en big deal och vi vill därför att hela upplevelsen ska kännas spännande och unik.

Arres Trafikskola ligger i en vacker hörnlokal på en av Norrköpings mest populära gator. I entrén möts du av en varm och gemytlig reception med en bekväm soffgrupp där du kan luta dig tillbaka och blicka ut över trafiken och drömma dig bort mot ditt efterlängtade körkort.

Vår utbildningssal är stilrent inredd med bekväma stolar, bra ljusinsläpp och en trevlig känsla för att skapa den bästa upplevelsen för dig som elev. Vi bjuder alltid på fika och vår kunniga och passionerade personal finns där för att ge dig all den hjälp och stöttning som du behöver.

Bekvämligheter
  • Nyrenoverat kök
  • Möjlighet att äta och värma sin mat
  • Tillgång till kyl och frys
  • Fri tillgång till Wi-Fi
  • Gratis kaffe och fika
Arre
Sabrina
Sandra
James
Tommy
Noa
Emilia
Veronica
Jörgen
Nazar
Calle
Calle
Christian
Christian