Klara - Färdiga - Gå!

Är du redo att påbörja din resa mot att ta körkort? Ta ditt körkort på bara två veckor med vår intensivkurs! Boende ingår gratis om det önskas.

Körkort på
2 veckor!

Influencer eller offentlig person?

Har du behov av att ta körkort och önskar att kunna vara anonym? Är du som person högt uppsatt, en offentlig profil, stor företagare, haft problem tidigare i livet, eller helt enkelt bara önskar att få vara anonym under din utbildning, så kan vi erbjuda dig möjligheten att ta ditt körkort hos oss och vara helt anonym under hela processen.

Vi har erbjudit många offentliga personer en bra service, från start till mål. Allt från upphämtning vid körlektioner till rekommendationer för övernattning och bokning av hotell.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan anpassa just din utbildning för att matcha dina behov och önskemål.

Ta kontakt

Låt oss ingå ett samarbete

Vi samarbetar med en mängd olika företag och offentliga personer, allt ifrån exponering i digitala kanaler, till utbyte mot rabatter och erbjudanden för olika tjänster. Våra samarbeten ser olika ut men alla har en och samma vision - att tillsammans skapa långvariga och långsiktiga relationer som genererar ett mervärde till vår respektive målgrupp.

Kontakta oss för att prata mer om hur just vårt samarbete kan se ut.

Ta kontakt

Låt oss kontakta dig

Lämna dina uppgifter och skriv gärna ett meddelande så kontaktar vi dig inom kort.
Kontaktformulär samarbeten och influensers