Klara - Färdiga - Gå!

Är du redo att påbörja din resa mot att ta körkort? Ta ditt körkort på bara två veckor med vår intensivkurs! Boende ingår gratis om det önskas.

Körkort på
2 veckor!
Nu kör vi!

BE-paket

Det ursprungliga priset var: 5 500 kr.Det nuvarande priset är: 5 299 kr.
Delbetala från 194 kr/mån med  
Gör beställning
  • 2 timmars praktisk privatutbildning
  • Lån av ekipage vid ett körprov
  • Lån av övningsbil vid ett körprov
  • Uppvärmningslektion till körprov
  • Digitalt teorimaterial (digitala böcker och frågor)

Vad våra kunder säger

Kör ekipage upp till 7 ton med BE-behörighet

Här på Arres Trafikskola har vi tillgång till stora utrymmen på vår centralt belägna halkbanan i Norrköping. Där kan du i lugn och ro öva på backning under tider då det är svårt att hitta otrafikerade platser på annat håll.

Du som elev behöver ett körkortstillstånd från Transportstyrelsen (hälsodeklaration och syntest) innan du kan påbörja processen av att skaffa ett utökat behörighetstillstånd. Är du osäker på om du behöver ta körkort för tungt släp eller utökad behörighet B så kan du läsa mer om det på Transportstyrelsens hemsida.

Datum och tider

När du genomfört din beställning bearbetar vi din order och kontaktar dig sedan för att boka in passande datum och tider för din utbildning. Om du har några frågor under tiden är du varmt välkommen att kontakta oss.

När behöver du körkort BE?

Vill du köra bil med släp klarar du dig ganska långt med ditt B-körkort, men i vissa fall behöver du kanske köra med tyngre släp än vad B-körkortet tillåter. B-körkortet ger dig möjlighet att köra fordon och släp som tillsammans väger högst 3 500 kg. Har du ett utökat B-körkort, ett så kallat B96, får du köra bil och släp med maxvikt på 4 250 kg.

Önskar du köra ännu tyngre släp behöver du skaffa ett BE-körkort. Med ett BE-körkort finns det ingen övre gräns för vad bil och släp får väga tillsammans, släpet får dock aldrig väga mer än 3 500 kg.

Glöm inte att det alltid är begränsningarna för det specifika fordonet och släpet som avgör.

Gör din beställning

Glöm inte att även ange antalet bredvid knappen ”Lägg i varukorg”. Om du inte kan ange antal innebär det att det bara finns en ledig plats kvar.

Personnummer *

Ange personnumret såhär: YYMMDD-XXXX. Vi behöver personnummer på samtliga personer för att kunna göra en bokning. Om ni är flera som bokar fyll i samtliga personnummer och separera med kommatecken.