Klara - Färdiga - Gå!

Är du redo att påbörja din resa mot att ta körkort? Ta ditt körkort på bara två veckor med vår intensivkurs! Boende ingår gratis om det önskas.

Körkort på
2 veckor!

Intensivkurs, 2 veckor

 • 28 körlektioner ( á 40 minuter)
 • Nivåkontroll
 • Riskutbildning 1 (teori)
 • Riskutbildning 2 (halkbana)
 • Uppvärmningslektion inför körprov
 • Lån av bil vid ett körprov
 • Gymkort på Nordic Wellness (1 månad kostnadsfritt)
 • Kostnadsfritt boende

Kostnad för teorimaterial tillkommer – Köps via Korkort.nu

24 500 kr

Ta körkort på bara 2 veckor!

Arres Trafikskola erbjuder proffsig körkortsutbildning av hög kvalité. Vår drivkraft är idén om att skapa trafiksäkra förare och därför anpassar vi varje utbildning efter elevens behov och önskemål. När du köper en intensivkurs förbokas alla moment, inklusive det slutliga provet.

 • Kursen pågår i 2 veckor med start varje måndag
 • Alla körlektioner anpassas efter den individuella utvecklingen
 • Intensivkursen kan påbörjas utan krav på tidigare kunskap eller erfarenhet
 • Ett gratis boende ingår i priset och går att välja till vid bokning

En intensivkurs passar perfekt för den erfarne så väl som den som är nybörjare. Det är en effektiv utbildning som ger snabbt och bra resultat där miljöombytet också blir en fördel för dig som elev i att kunna släppa vardagen och istället fokusera fullt ut på ditt framtida körkort. Vår intensivkurs har hjälpt elever från hela Sverige till att snabbt och effektivt kunna ta sitt körkort, och vi ser fram emot att få hjälpa även dig.

Såhär kan en dag på intensivkursen se ut

Under intensivkursen är det fullt fokus på körning och självstudier för att ge dig de bästa möjligheterna till att ta körkort.

En typisk dag under utbildningen kan se ut såhär: du börjar dagen med att köra dubbla pass med körlektioner (2*40 minuter) och efter lunch kör du ytterligare ett dubbelpass för att därefter ägna dig åt självstudier. Varför inte köra varva körningen och teoristudierna med lite träning på Nordic Wellness som ingår?

Vissa dagar kör man mer, och andra mindre och detta är endast ett exempel på hur en dag kan se ut.

Under de dagar som du har mindre körning så ser vi gärna att du studerar teori och vi rekommenderar att du är på trafikskolan och pluggar. Hos oss kan du studera ostört och dessutom kan du oftast fråga någon av oss på trafikskolan om det skulle vara något som du undrar över.

Intensivutbildningen kommer att vara intensiv med mycket körningar, något som du som elev bör vara förberedd på. Kursen håller ett högt tempo och vi rekommenderar denna typ av upplägg för den som tål att jobba i högt tempo.

Gemytligt boende ingår

När du väljer att ta körkort genom vår intensivkurs här på Arres Trafikskola så ingår boende utan extra kostnad. Du bor i vår egna lägenhet i det gemytliga och populära området Kneippen. Här har du endast 15 minuters gångavstånd till trafikskolan och centrum, 100m till närmaste ICA butik och en hållplats för spårvagnen precis utanför boendet. Du kan också komma överens med din körskolelärare om att bli hämtad direkt utanför lägenheten när lektionen startar. Ett plus i kanten är också att boendet delas med andra elever som också går en intensivkurs hos oss. Perfekt för att kunna peppa varandra och diskutera allt som rör att ta körkort!

Boendet är möblerat och har ett utrustat kök och du som elev ansvarar själv för att ta med dig egna lakan, handdukar och toalettartiklar. Killar och tjejer bor i samma boende och sovrummen är utrustade med våningssängar och fördelade efter kön. Vårt boende har varit väldigt uppskattat för samtliga av våra elever, men om du har svårt att bo kollektivt med andra så rekommenderar vi att du bokar eget boende under din vistelse.

Observera att boendet endast ingår under dina två intensivveckor och ej efter dessa två veckor. Om du behöver återkomma till Norrköping är det du själv som elev som tillhandahåller med ditt boende. Har du minsta fråga eller fundering så tveka inte att kontakta oss.

Önskar du eget boende? Kontakta receptionen för bokning av detta. Obs, tilläggspris tillkommer för enskilt boende.

1 månad fri träning ingår

Håll dig i form under din intensivkurs

Passa på att varva plugget med ett härligt pass på gymmet. När du bokar din intensivkurs hos oss får du en gratis träningsmånad hos Nordic Wellness. Du kan träna i din egen hemstad efter din utbildning då erbjudandet gäller på alla anläggningar i Sverige.

Gör din beställning

Glöm inte att även ange antalet bredvid knappen ”Lägg i varukorg”. Om du inte kan ange antal innebär det att det bara finns en ledig plats kvar.

Personnummer *

Ange personnumret såhär: YYMMDD-XXXX. Vi behöver personnummer på samtliga personer för att kunna göra en bokning. Om ni är flera som bokar fyll i samtliga personnummer och separera med kommatecken.

Vecka

Välj vilken vecka du vill starta din utbildning.

Boende

Vårt gemytliga boende kan du, helt utan extra kostnad, välja att boka i samband med din intensivkurs. Läs mer om boendet.

Växellåda *

Välj om du vill köra manuell eller automat.

Jag har tagit del av den viktiga informationen som nämns längre ner på sidan.

Viktig information

Boende

Boendet gäller endast så länge du har lektioner/utbildning. Har du inga lektioner eller uppkörning  gäller ej boendet. Om du behöver återkomma till Norrköping är det du själv som elev som tillhandahåller med ditt boende.

Killar och tjejer bor i samma boende och sovrummen är utrustade med våningssängar och fördelade efter kön.

Elev ansvarar själv för att ta med egna lakan, handdukar och toalettartiklar.

Elev ansvarar själv för tvätt av kläder då vi ej tillhandahåller tvättmaskin etc för tvätt av kläder i boendet.

Boendet är kollektivt och delas med andra.

Avgifter

Vid byte av veckostart tillkommer en kostnad på 2500kr plus mellanskillnaden för den nya veckan. Byte av veckostart kommer ej att göras om det är kortare än 3 veckor till kursstart. Vid byte av veckostart efter att 3 veckor innan kursstart passerat, tillkommer extra kostnad på 4000kr.

Vid återbetalning av avbokad kurs dras 2500kr (administrativ avgift) samt 2500kr (avgift för teoripaketet) som avgift på saldot.

Vi rekommenderar att man är helt säker på vald vecka innan bokning. 

Kostnaden för teori- och körprov betalas separat till Trafikverket. Teori- och körprov betalas via www.trafikverket.se. Kostnad för teoriprov, 325kr och kostnad för körprov, 800kr.

Avbokning av kurs skall se senast 3 veckor innan kursstart, annars dras kostnad på 20% kurskostnaden. Vid sjukdomsfall skall läkarintyg skickas in för ombokning.

Allmänt om körkort

Proven för behörighet B (personbil) ska betraktas som ett sammanhållet prov som innehåller två delar: kunskapsprov (teoriprov) och körprov. Väljer du vår intensivkurs så ingår det att vi på Arres Trafikskola bokar tid för båda proven åt dig.

Innan du gör ditt kunskapsprov och körprov för behörighet B måste du ha gjort båda delarna i den obligatoriska riskutbildningen. Detta ingår i din intensivkurs.

Kostnaden för teori- och körprov betalas separat till Trafikverket. Teori- och körprov betalas via www.trafikverket.se. Kostnad för teoriprov, 325kr och kostnad för körprov, 800kr.

Avbokning skall se senast 3 veckor innan kursstart, annars dras kostnad på 20% kurskostnaden. Gäller oavsett anledning. Vid sjukdomsfall skall läkarintyg skickas in för ombokning.

Digitalt teoripaket ingår EJ för köp som genomförs efter den 3/10-2023. 

Information till eleven

Du som är under 18 år när du bokar måste ha betalat ditt prov senast 24 timmar innan provstart. Om provet inte är betalt senast 24 timmar innan provtiden avbokas det automatiskt och du får då ingen skuld hos Trafikverket.

Elev är själv ansvarig för att ansöka om körkortstillstånd innan kursstart. För att gå intensivutbildning krävs det att eleven har fått sitt körkortstillstånd.

Om elev saknar körkortstillstånd vid bokning av kurs, kan vi ej boka in teori- och körprov åt eleven. Vi rekommenderar att man har ett klart körkortstillstånd i god tid innan kursen börjar. Det är då viktigt att eleven återkopplar till oss så fort tillståndet blivit klart. Om elev ej återkopplar till oss när körkortstillståndet blivit godkänt, finns det risk att teori- och eller körprovet kan komma att bli senare än under tidsintervallet på dessa två veckor.

Elev med läs eller skrivssvårigheter, ADHD, ADD eller autism kan ansöka om förlängd provtid/muntligt prov vid skrivning av teoriprov. Elev i fråga ansvarar själv för ansökandet. Tänk på att göra detta i god tid innan kursen börjar. Vi ansvarar ej för elevers ansökan för förlängd provtid. Om eleven skickar in ansökan för sent kan det innebära att elev ej får skriva ett anpassat teoriprov. Därav är det viktigt att du ansöker om detta i god tid innan din kurs börjar.

Elev är själv ansvarig för studerande av teori. Viktigt att studerandet börjar innan kursen startar. Eleven måste innan sitt teoriprov uppvisa godkända slut tester för ansvarig lärare.

Digitalt teoripaket ingår EJ för köp som genomförs efter den 3/10-2023. Efter den 3/10  tillkommer kostnad för teorimaterial för intensivutbildning – köps via korkort.nu

Körläraren bedömer om elev är redo för teori- samt körprov. Körläraren har rätt till att avboka proven om eleven inte uppfyller lärarens krav.

Vi rekommenderar att du övningskör privat innan du startar kursen.

Redan genomfört risk 1 och risk 2? Då kommer vi ersätta dig med en körlektion om 80 min (du kan ej få  återbetalning för den). Har du enbart genomfört en av de obligatoriska kurserna kommer vi ej ersätta dig med en ytterligare körning.

Avbokning skall se senast 3 veckor innan kursstart, annars dras kostnad på 20% kurskostnaden. Vid sjukdomsfall skall läkarintyg skickas in för ombokning.