Klara - Färdiga - Gå!

Är du redo att påbörja din resa mot att ta körkort? Ta ditt körkort på bara två veckor med vår intensivkurs! Boende ingår gratis om det önskas.

Körkort på
2 veckor!
Nu kör vi!

Körlektion (80 min)

1 200 kr
Delbetala från 44 kr/mån med  
Gör beställning
  • 80 minuters körtid
  • Manuell eller automat

Vad våra kunder säger

Vill du boka körlektion?

Vi på Arres tycker att 80 minuters effektiv körtid är ett riktigt bra upplägg för att du ska kunna lära dig så mycket som möjligt inför ditt kommande körprov.

Datum och tid

När du genomfört din beställning bearbetar vi din order och kontaktar dig sedan för att boka in passande datum och tider för dina körlektioner. Om du har några frågor under tiden är du varmt välkommen att kontakta oss.

Önskar du fler lektioner?

Många av våra elever väljer att boka in sig på fler lektioner för att vara säkra på att få maximalt med övning innan uppkörningen. Om du också är intresserad av fler lektioner så tipsar vi dig om att kolla in våra olika paket. En förmånlig lösning som innehåller alla delar för att du ska kunna få ditt efterlängtade körkort.

Gör din beställning

Glöm inte att även ange antalet bredvid knappen ”Lägg i varukorg”. Om du inte kan ange antal innebär det att det bara finns en ledig plats kvar.

Personnummer *

Ange personnumret såhär: YYMMDD-XXXX. Vi behöver personnummer på samtliga personer för att kunna göra en bokning. Om ni är flera som bokar fyll i samtliga personnummer och separera med kommatecken.