Klara - Färdiga - Gå!

Är du redo att påbörja din resa mot att ta körkort? Ta ditt körkort på bara två veckor med vår intensivkurs! Boende ingår gratis om det önskas.

Körkort på
2 veckor!

Lån av bil vid uppkörning

  • Lån av bil vid ett uppkörningstillfälle
  • Automat eller Manuell
1 000 kr

Behöver du låna en bil till ditt körprov?

Det är inte alla som har tillgång till en egen bil i samband med sin uppkörning. Om så är fallet för dig så kan vi glädjande, och lugnande, informera dig om att vi har moderna och bekväma bilar som går bra att låna när det är dags för ditt körprov. Du kan välj mellan både Automat eller Manuell och din bokning av lånebil gäller vid ett tillfälle för uppkörning och endast för dig som är körskoleelev hos oss på Arres.

Lycka till med din uppkörning!

Datum och tider

När du genomfört din beställning bearbetar vi din order och kontaktar dig för att bokar in passande datum för din uppkörning. Om du har några frågor under tiden är du varmt välkommen att kontakta oss.

Gör din beställning

Glöm inte att även ange antalet bredvid knappen ”Lägg i varukorg”. Om du inte kan ange antal innebär det att det bara finns en ledig plats kvar.

Personnummer *

Ange personnumret såhär: YYMMDD-XXXX. Vi behöver personnummer på samtliga personer för att kunna göra en bokning. Om ni är flera som bokar fyll i samtliga personnummer och separera med kommatecken.