Klara - Färdiga - Gå!

Är du redo att påbörja din resa mot att ta körkort? Ta ditt körkort på bara två veckor med vår intensivkurs! Boende ingår gratis om det önskas.

Körkort på
2 veckor!
Nu kör vi!

Lån av bil vid uppkörning + uppvärmning

1 600 kr
Delbetala från 59 kr/mån med  
Gör beställning
  • Lån av bil vid ett uppkörningstillfälle
  • Automat eller Manuell
  • En körlektion på 40 minuter som uppvärmning inför uppkörningen

Vad våra kunder säger

Behöver du låna en bil till ditt körprov?

Det är inte alla som har tillgång till en egen bil i samband med sin uppkörning. Om så är fallet för dig så kan vi glädjande, och lugnande, informera dig om att vi har moderna och bekväma bilar som går bra att låna när det är dags för ditt körprov. Du kan välja mellan både automatväxlad och manuell bil. För att ytterligare förbereda dig inför körprovet, ingår en uppvärmningslektion på 40 minuter precis innan själva provet. Denna lektion hjälper dig att vara redo och säker, vilket ökar dina chanser att lyckas. Din bokning av lånebil gäller vid ett tillfälle för uppkörning och är endast tillgänglig för dig som är körskoleelev hos oss på Arres.

 

Lycka till med din uppkörning!

Datum och tider

När du genomfört din beställning bearbetar vi din order och kontaktar dig för att bokar in passande datum för din uppkörning. Om du har några frågor under tiden är du varmt välkommen att kontakta oss.

Gör din beställning

Glöm inte att även ange antalet bredvid knappen ”Lägg i varukorg”. Om du inte kan ange antal innebär det att det bara finns en ledig plats kvar.

Personnummer *

Ange personnumret såhär: YYMMDD-XXXX. Vi behöver personnummer på samtliga personer för att kunna göra en bokning. Om ni är flera som bokar fyll i samtliga personnummer och separera med kommatecken.