Klara - Färdiga - Gå!

Är du redo att påbörja din resa mot att ta körkort? Ta ditt körkort på bara två veckor med vår intensivkurs! Boende ingår gratis om det önskas.

Körkort på
2 veckor!
Nu kör vi!

Lilla paketet

Det ursprungliga priset var: 12 500 kr.Det nuvarande priset är: 12 000 kr.
Delbetala från 440 kr/mån med  
Gör beställning
  • 14 körlektioner (á 40 min) – Körs endast som minst 80min
  • Riskutbildning 1 (teori)
  • Riskutbildning 2 (halkbana)
  • Uppvärmningslektion inför körprov

Vad våra kunder säger

Lilla Paketet

Det här paketet lämpar sig för den som kört lite privat och önskar några extra körlektioner samt de obligatoriska delarna med riskutbildning  1 & 2.

När du tar ditt körkort för personbil är det obligatoriskt att du genomgår två riskutbildningar. Nedan kan du läsa om vad vi gör på respektive utbildning. Du måste ta med dig legitimation för att få genomföra båda riskutbildningarna.

Datum och tid

När du genomfört din beställning bearbetar vi din order och kontaktar dig sedan för att boka in passande datum och tider för dina körlektioner och din riskutbildning. Om du har några frågor under tiden är du varmt välkommen att kontakta oss.

Riskutbildning 1

Den omfattar hur alkohol, andra droger, trötthet och riskfyllda beteenden i övrigt påverkar oss i trafiken. Kursen håller på i 3 tim plus raster där vi självklart bjuder på fika. Utbildningen är giltig i 5 år från utfärdat datum.

Syftet med risk 1:an är att du ska lära dig hur du undviker att hamna i svåra situationer och att du ska förstå hur till exempel hastigheten påverkar dina möjligheter att klara svårigheter. Samt att du ska ta avstånd av alkohol och droger i samband med bilkörningen. Risk 1 är en obligatorisk utbildning för att få ta körkort.

Riskutbildning 2

Risk 2, ofta kallad för ”halkbana”, omfattar hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden. När det blir dags för halkan hjälper vi dig att boka tid. Utbildningen håller på i 3 tim plus raster. Risk 1 är en obligatorisk utbildning för att få ta körkort och utbildningen genomförs på vår egen bana på Trafikcentret i Norrköping.

Gör din beställning

Glöm inte att även ange antalet bredvid knappen ”Lägg i varukorg”. Om du inte kan ange antal innebär det att det bara finns en ledig plats kvar.

Personnummer *

Ange personnumret såhär: YYMMDD-XXXX. Vi behöver personnummer på samtliga personer för att kunna göra en bokning. Om ni är flera som bokar fyll i samtliga personnummer och separera med kommatecken.

Växellåda *

Välj om du vill köra manuell eller automat.

Teorimaterial