Klara - Färdiga - Gå!

Är du redo att påbörja din resa mot att ta körkort? Ta ditt körkort på bara två veckor med vår intensivkurs! Boende ingår gratis om det önskas.

Körkort på
2 veckor!
Nu kör vi!

Mellan paketet

Det ursprungliga priset var: 17 100 kr.Det nuvarande priset är: 16 500 kr.
Delbetala från 604 kr/mån med  
Gör beställning
  • 20 körlektioner (à 40 minuter) – Körs endast som minst 80min
  • Risk 1 (teori)
  • Risk 2 (halkbana)
  • Funktion & kontroll av fordon
  • Uppvärmningslektion inför körprov (á 40 minuter)
  • Lån av bil vid ett körprov

Vad våra kunder säger

Ett komplett paket

När du köper vårt mellan paket får du alla delar du behöver för att kunna ta ditt körkort. Du som elev behöver endast lägga till den statliga, och obligatoriska, kostnaden för körprov och teoriprovet som betalas till Trafikverket.

När du tar ditt körkort för personbil är det obligatoriskt att du genomgår två riskutbildningar. Nedan kan du läsa om vad vi gör på respektive utbildning. Du måste ta med dig legitimation för att få genomföra båda riskutbildningarna.

Ditt teoripaket får du digitalt via elevcentralen så att du alltid ska kunna komma åt det, vart du än är. Smidigt och bra för miljön!

Datum och tid

När du genomfört din beställning bearbetar vi din order och kontaktar dig sedan för att boka in passande datum och tider för dina körlektioner och din riskutbildning. Om du har några frågor under tiden är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kostnad för teorimaterial tillkommer – köps via Korkort.nu

Riskutbildning 1

Den omfattar hur alkohol, andra droger, trötthet och riskfyllda beteenden i övrigt påverkar oss i trafiken. Kursen håller på i 3 tim plus raster där vi självklart bjuder på fika. Utbildningen är giltig i 5 år från utfärdat datum.

Syftet med risk 1:an är att du ska lära dig hur du undviker att hamna i svåra situationer och att du ska förstå hur till exempel hastigheten påverkar dina möjligheter att klara svårigheter. Samt att du ska ta avstånd av alkohol och droger i samband med bilkörningen. Riskutbildning 1 är en obligatorisk utbildning för att få ta körkort.

Riskutbildning 2

Riskutbildning 2, ofta kallad för ”halkbana”, omfattar hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden. När det blir dags för halkan hjälper vi dig att boka tid. Utbildningen håller på i 3 tim plus raster. Riskutbildning 1 är en obligatorisk utbildning för att få ta körkort och utbildningen genomförs på vår egna halkbana i Norrköping.

Gör din beställning

Glöm inte att även ange antalet bredvid knappen ”Lägg i varukorg”. Om du inte kan ange antal innebär det att det bara finns en ledig plats kvar.

Personnummer *

Ange personnumret såhär: YYMMDD-XXXX. Vi behöver personnummer på samtliga personer för att kunna göra en bokning. Om ni är flera som bokar fyll i samtliga personnummer och separera med kommatecken.

Växellåda *

Välj om du vill köra manuell eller automat.

Teorimaterial