Klara - Färdiga - Gå!

Är du redo att påbörja din resa mot att ta körkort? Ta ditt körkort på bara två veckor med vår intensivkurs! Boende ingår gratis om det önskas.

Körkort på
2 veckor!
Nu kör vi!

Riskutbildning 1

1 000 kr
Delbetala från 37 kr/mån med  
Gör beställning

Riskutbildning del 1 är en obligatorisk kurs för B-körkort som även kallas för riskettan. Riskettan är en teoretisk utbildning som pågår i 3 timmar (exklusive rast).

Vad våra kunder säger

Vad gör man på riskettan?

Många dödsfall som sker i trafiken orsakas av bland annat alkohol, droger, oanvänt bilbälte och hög hastighet. Därför togs beslutet år 2009 om att riskutbildning 1 skulle införas som obligatorisk utbildning för B-körkort. Vår vision är att ingen ska skadas i trafiken och med Nollvisionen som mål vill vi öka säkerheten för framtida förare.

Utbildningen ger dig som elev möjligheten att reflektera över viktiga frågor kring trafiksäkerhet och hur du kan påverka din körförmåga.

Genomförandet av utbildningen rapporteras statligt och du som deltagare måste ha med en giltig ID.handling vid genomförandet.

Bokning

Utbildningen tar sammanlagt ca 3 timmar. Utbildningen kan genomföras i samband med Riskutbildning 2. För att få genomföra Riskutbildning 1, krävs en giltig svensk legitimation som skall uppvisas innan kursstart.

Riskettan utförs i centrala Norrköping i fräscha kontorslokaler på Gamla Rådstugugatan 52, 602 33 Norrköping.

Alla våra riskutbildningar bokas direkt via arreshalkbana.se som är vår egen halkbana här i Norrköping.

Gör din beställning

Alla våra riskutbildningar bokas direkt via vår egen halkbana i Norrköping. Klicka dig vidare till arreshalkbana.se för att boka din riskutbildning.