Klara - Färdiga - Gå!

Är du redo att påbörja din resa mot att ta körkort? Ta ditt körkort på bara två veckor med vår intensivkurs! Boende ingår gratis om det önskas.

Körkort på
2 veckor!
Nu kör vi!
Viktig information

Riskutbildning del 1 (risk 1 mc)

950 kr
Delbetala från 35 kr/mån med  
Gör beställning

En teoretisk utbildning där du får kunskaper och insikter i hur alkohol, droger, trötthet och andra faktorer påverkar din förmåga att köra motorcykel på ett säkert sätt.

Vad våra kunder säger

Det här är Risk 1 för mc

Risk 1 för MC är en teoretisk utbildning som lyfter fram risker för dig som motorcyklist. Du får kunskaper och insikter i hur alkohol, droger, trötthet och andra faktorer påverkar din förmåga att köra motorcykel på ett säkert sätt. Risk 1 kan genomföras redan i början av din mc-utbildning och har en längd på 3 timmar exklusive raster.

Bra att veta

  • Risk 1 sker på svenska, behöver du ha tolk är detta något du själv tar med dig till utbildningen. Detta fyller du i när du gör din bokning i vår webshop.
  • För att du ska få utföra riskettan, är det mycket viktigt att du till utbildningstillfället tar med dig en giltig, svensk legitimation. Till exempel ett pass, ID eller körkort.
  • Utbildningen genomförs på Arres Halkbana på Lindövägen 80602 28 Norrköping

Paketpris för risk 1 och risk 2

Vid bokning av både risk 1 och risk 2 får du 1000kr rabatt på din utbildning. Priset justeras i kassan när du valt både risk 1 och risk 2 till din varukorg.

Gör din beställning

Alla våra riskutbildningar bokas direkt via vår egen halkbana i Norrköping. Klicka dig vidare till arreshalkbana.se för att boka din riskutbildning.
Viktig information