Klara - Färdiga - Gå!

Är du redo att påbörja din resa mot att ta körkort? Ta ditt körkort på bara två veckor med vår intensivkurs! Boende ingår gratis om det önskas.

Körkort på
2 veckor!
Nu kör vi!

Riskutbildning del 2 (risk 2 mc)

Det ursprungliga priset var: 4 200 kr.Det nuvarande priset är: 3 600 kr.
Delbetala från 132 kr/mån med  
Gör beställning

Riskutbildning 2 MC är den sista och praktiska delen, med anknytning till teoretiska ämnen från riskutbildningen del 1. Du får också bl.a. prova på hårda inbromsningar och undanmanöver.

Vad våra kunder säger

Genomförs i slutet av din MC-utbildning

Riskutbildning 2 MC är den sista och praktiska delen av din MC-utbildning och pågår ungefär i 5 timmar. Utbildningen anknyter till teoretiska ämnen från riskutbildningen del 1 och du får också prova på hårda inbromsningar och undanmanöver.

Anledningen till att risk 2 för MC ska ske i slutet av utbildningen är på grund av att det ställs höga krav på dig som MC-förare när det gäller manövrering av motorcykel, kurvteknik samt bedömning av olika trafiksituationer. Om dina kunskaper inte är tillräckliga riskerar du att inte klara den här utbildningen och vid avbruten utbildning är avgiften förverkad.

För att få skriva teoriprov på Trafikverket krävs det att riskutbildningen är godkänd.

Bra att veta

  • Risk 2 sker på svenska, behöver du ha tolk är detta något du själv tar med dig till utbildningen. Detta fyller du i när du gör din bokning i vår webshop.
  • För att du ska få utföra riskettan, är det mycket viktigt att du till utbildningstillfället tar med dig en giltig, svensk legitimation. Till exempel ett pass, ID eller körkort.
  • Utbildningen genomförs på Arres Halkbana på Lindövägen 80602 28 Norrköping

Paketpris för risk 1 och risk 2

Vid bokning av både risk 1 och risk 2 får du 1000kr rabatt på din utbildning. Priset justeras i kassan när du valt både risk 1 och risk 2 till din varukorg.

Gör din beställning

Alla våra riskutbildningar bokas direkt via vår egen halkbana i Norrköping. Klicka dig vidare till arreshalkbana.se för att boka din riskutbildning.