Klara - Färdiga - Gå!

Är du redo att påbörja din resa mot att ta körkort? Ta ditt körkort på bara två veckor med vår intensivkurs! Boende ingår gratis om det önskas.

Körkort på
2 veckor!
Nu kör vi!

Paketpris för riskutbildning 1 & 2 MC

Det ursprungliga priset var: 4 550 kr.Det nuvarande priset är: 3 650 kr.
Delbetala från 134 kr/mån med  
Gör beställning

Vårt paketpris för risk  1 och 2 för MC ger dig både den teoretiska och praktiska delen av din nödvändiga utbildning.

Vad våra kunder säger

Boka ett riskpaket för MC

Risk 1 och 2 är båda obligatoriska utbildningar för att kunna ta ditt mc-körkort. När du bokar både 1 och 2 får du ett rabatterat paketpris som gör det smidigt och enkelt för dig att snabbt kunna bli klar med din utbildning och komma ett steg närmare ditt körkort.

Risk 1 för mc

Risk 1 för MC är en teoretisk utbildning som lyfter fram risker för dig som motorcyklist. Du får kunskaper och insikter i hur alkohol, droger, trötthet och andra faktorer påverkar din förmåga att köra motorcykel på ett säkert sätt. Risk 1 kan genomföras redan i början av din mc-utbildning och har en längd på 3 timmar exklusive raster.

Risk 2 för mc

Riskutbildning 2 MC är den sista och praktiska delen av din MC-utbildning och pågår ungefär i 5 timmar. Utbildningen anknyter till teoretiska ämnen från riskutbildningen del 1 och du får också prova på hårda inbromsningar och undanmanöver.

Anledningen till att risk 2 för MC ska ske i slutet av utbildningen är på grund av att det ställs höga krav på dig som MC-förare när det gäller manövrering av motorcykel, kurvteknik samt bedömning av olika trafiksituationer. Om dina kunskaper inte är tillräckliga riskerar du att inte klara den här utbildningen och vid avbruten utbildning är avgiften förverkad.

För att få skriva teoriprov på Trafikverket krävs det att riskutbildningen är godkänd.

Bra att veta

  • All utbildning sker på svenska, behöver du ha tolk är detta något du själv tar med dig till utbildningen. Detta fyller du i när du gör din bokning i vår webshop.
  • För att du ska få utföra din utbildning är det mycket viktigt att du vid utbildningstillfället kan visa en giltig svensk legitimation. Till exempel ett pass, ID eller körkort.
  • Risk 1 genomförs på Arres Trafikskola, Gamla Rådstugugatan 52602 33 Norrköping.
  • Risk 2 genomförs på Arres Halkbana, Lindövägen 80602 28 Norrköping.

Gör din beställning

Alla våra riskutbildningar bokas direkt via vår egen halkbana i Norrköping. Klicka dig vidare till arreshalkbana.se för att boka din riskutbildning.