För oss är det personligt!

Vi kommer själva så väl ihåg känslan. Den där intensiva längtan efter körkortet och den frihet körkortet innebär. Vi kommer också ihåg hur det känns på vägen dit.

Arres Trafikskola grundades 1996 och drivs fortfarande av samma familj. Genom åren har vi haft tusentals godkända elever. Vi strävar efter att din utbildning alltid blir en positiv upplevelse. Våra hjälpsamma lärare guidar dig genom hela körprocessen och ser till att du rustas med de kunskaper du behöver på egen hand i trafiken.

Vi är Arres Trafikskola

Arre

sabrina

Sabrina

ANGELINA

Sandra

Sandra

james

JAMES

noa

NOA

alex

ALEX

Ellen

Ellen

Jenny

Jörgen

Sarah

Veronica

Nazar

Vill du jobba på Arres trafikskola? 

Vi på Arres söker ständigt nya medarbetare, vill du bli en av oss?

Se lediga tjänster

Därför ska du ta körkort hos oss!

Prisvärda

Att ta körkort innebär för de allra flesta en betydande investering. Både vad gäller tid och pengar. Därför gör vi på Arres Trafikskola vårt yttersta för att göra din väg till körkortet så enkel och prisvärd som möjligt.

Pedagogiskt

Under årens lopp har vi hjälpt tusentals elever på vägen mot körkortet. Våra körskolelärare är välutbildade och pedagogiska, och de är glada att få hjälpa dig med att ta körkort i en alltid lika positiv anda. 

Lättillgänglig Trafikskola i Norrköping

Oavsett var någonstans du befinner dig är det alltid enkelt att ta sig till våra lokaler som ligger centralt i Norrköping. Bor du längre bort eller vill komma bort ett tag? Prova gärna vårt boende som vi erbjuder våra elever som tar en intensivkurs hos oss. Läs mer här

Nöjda elever

Tusentals nöjda körkortselever har inte fel. Att just vår trafikskola i Norrköping får väldigt många nya elever på rekommendation från andra elever, är en tydlig indikation på att vi har ett uppskattat koncept. Se vad våra elever säger om oss här nedan.

Utbildningar

Hos oss finns alla utbildningar tillgängliga flera gånger i veckan. Välkommen att läsa mer om våra olika utbildningar och hur vi kan hjälpa dig att få det efterlängtade körkortet på ett smidigt sätt!

Så säger våra elever

 • Tack Alex för all hjälp med körkortet!! Körskolan levererar igen som vanligt med trevlig personal som vet vad dom gör :)
  - Carl-Henrik Tornefjell
 • Tack Arre och Sabrina för all hjälp. James bästa trafikläraren. Ni är grymma. Tusen Tack.
  - Roberto Di Luca
 • En riktigt bra körskola som vill elevens bästa! Tack Alex för all hjälp med körningen & teori! Du är en väldigt bra lärare!
  - Isak Eckerbom
 • Tack så jätte mycket för all hjälp! Och speciellt stort tack till Alex som har hjälpt mig under hela intensivutbildningen, och stöttat mig genom allt. Det har varit en jättebra utbildning.
  - Michaela Haglund
 • Tack för all hjälp! Nu har ja mitt efterlängtade körkort! Ett extra tack till Noa också för all hjälp med körningen! Kan verkligen rekommendera er bil skola!
  - Julia Ulrich